Vállalkozói börzét szerveznek Diósdon

Vállalkozói börzét rendez május 20-án, szombaton, 8-20 óráig a Diósdi Regionális Vállalkozói Klub. A rendezvény helyszíne a Kápolnakert (Kék Géza Közösségi Háznál), rossz idő esetén a diósdi Gárdonyi Géza utcai iskola tornacsarnoka.

Hasonló tartalmaink:

Mint a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató levelében olvasható, a kipakolás reggel 8-tól 10 óráig tart, ezt követi a vállalkozók ismerkedése: 15 perces vállalkozó-specifikus előadások a színpadon, és játék a vállalkozóknak. A börze 13 órától a lakosság számára is nyitva áll. Est nyolc óráig előadásokat is szerveznek. 

A nap műsorai alatt lehetőség nyílik maximum 3-5 perces bemutatkozásokra a színpadon (a felkészülésben segítenek azoknak, akik erre igényt tartanak, és ezt jelzik is).

A szervezők várják azon résztvevő vállalkozók jelentkezését, akik egymásnak, illetve az érdeklődő látogatóknak felajánlanak ajándéktárgyakat (amiken a saját cégül elérhetősége, illetve szóróanyag szerepel).

A menetlevél játékhoz keresnek  továbbá olyan vállalkozókat, akik vállalják, hogy pecsételő hely lesz (ez azt jelenti, hogy a rendezvény látogatói az ő standjukhoz mindenképpen eljutnak).

A rendezvény menetéről részletes tájékoztatást május 15-én, hétfőn tartanak, 18 órától.

A börzére Portik Edithnél (Kék Géza Művelődési Ház, RVK titkár) lehet jelentkezni, a +36-30/341-68-17-es telefonszámon, illetve a portik.edit@diosd.hu email-címen.

Címkék