A hajrá velünk volt

Az Érdi VSE NB III-as csapata a szünetben, sőt, még a 87. percben is hátrányban volt a VLS Veszprémmel szemben az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában, ám Melczer Vilmos 88. és Kelemen Patrik 92. percben lőtt góljával megfordította és megnyerte a meccset – számolt be a klub honlapja.

Hasonló tartalmaink:

Az első játékrészben ugyan az érdiek vezettek több akciót, de a tizenhatos előtt megállt a tudomány, majd a félidő hajrájában, a 42. percben egy sorfalon megpattanó szabadrúgást nem tudott hárítani Kertész Ferenc. Ezt követően egy perccel később Koós Gábor szabadrúgása csattant a kapufán, így a szünetben a vendégek vezettek.

A fordulás után nem ült rá az eredményre a kiesés elől menekülő Veszprém, bátor támadásokat vezetett, míg az érdieknél sok volt a pontatlanság, de egyre jobban felpörögtek a cserék után, a hajrá előtt pedig letáboroztak az ellenfél térfelén. A 74. percben Limperger Zsolt lehetőséget adott Zsivóczky Norbertnek is, aki első érdi meccsén Ország Pétert váltotta. Nem sokkal később Melczer Vilmos lövését a vendégek védője a gólvonalról mentette. Levegőben lógott az egyenlítő találat, de a veszprémi részről is többen megtornáztatták Kertész Ferencet. A 88. percben Kelemen Patrik gurított Melczer Vilmosnak, aki jobbra-balra húzogatott, majd a bal felső sarokba bombázott.

A hosszabbításban Pintér Nikola lövése pattant le a vendégek védőjéről Kelemen Patrik elé, aki nem kegyelmezett, így a 92. percben nyerte meg a mérkőzést az Érdi VSE.

– Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk, mert a Veszprémnek minden meccs élet-halál harc és minden pontra szüksége van. A második félidőben a helyzetek alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést – értékelt Limperger Zsolt.

NB III, Nyugati csoport, 28. forduló
Érdi VSE–VLS Veszprém 2–1 (0–1)
Érd. Vezette: Antal Péter
Érdi VSE: Kertész F. – Ország (Zsivóczky, 74.), Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós (Palásthy, 53.), Kónya, Melczer – Balázsovics, Tárkányi (Gyurácz B., a szünetben), Kelemen P.
Edző: Limperger Zsolt
Gólszerzők: Melczer (88.), Kelemen P. (92.), ill. Büki (42.)

(Fotó: Balogh István​)

Címkék