Hatalmas mulatsággal készülnek a szőlővirág ünnepre

A Pincetulajdonosokkal Érd-Ófaluért Közhasznú Egyesület 2017. május 27-én, szombaton ismét megrendezi a Szőlővirág Ünnep és Nemzetiségi Találkozót az ófalusi pincesoron. A program a nemzetiségiek bemutatkozásán túl idén gyermekprogramokkal, nyitott pincékkel és városnéző kisvonattal várja az érdeklődőket.

Hasonló tartalmaink:

A Szőlővirág Ünnep és Nemzetiségi Találkozó évről évre gazdag programkínálattal várja az érdieket, idén azonban a korábbiaknál is színesebb és az egész családot megmozgató műsorokkal készül  a szervező, Pincetulajdonosokkal Érd-Ófaluért Közhasznú Egyesület.

Délelőtt gyerekprogramok és tárlatvezetés várja majd a családokat, ugyanis “Találkozás a pincesorral” néven bemutató turnusokban mutatják be a pincéket és történetüket az érdeklődőknek. Délután fél háromkor a nemzetiségek felvonulásával folytatódik a szőlővirág ünnep. A helyi nemzetiségek, énekleve, pompás ruhában teszik meg a távot a Termál Hoteltől a pincesorig. Három órakor kerül sor az ünnepélyes megnyitóra valamint a szőlőhegy megáldására, ezt követően pedig a különböző nemzetiségek lépnek színpadra. Este 18:30-tól táncház lesz, 20 órától pedig a könnyedebb kikapcsolódás céljából 23 óráig retro disco várja a szórakozni vágyókat.

A gazdag programkínálat mellett nyitott pincékkel, kirakódó vásárral valamint étel és ital kóstolóval várják az érdeklődőket. Újdonságként pedig egész nap városnéző kisvonat szállítja majd a vendégeket a városközpont és a pincesor között.

Címkék