Korábbi NB I-es játékos a megye kettes csapatnál

3–2-es győzelmet aratott a Kistarcsai VSC vendégeként a Pest megyei Kupa negyedik fordulójában a megyei másodosztály déli csoportjában szereplő Törökbálinti TC.

Hasonló tartalmaink:

A TTC a Pest megyei kupa harmadik köréből a Perbál SC elleni idegenbeli 3–1-es győzelemmel jutott be a regionális sorozat legjobb tizenhat csapata közé, ahol a negyedik fordulóban a Kistarcsai VSC vendégeként lépett pályára. A törökbálintiak Vattamány Dávid első félidőben szerzett góljával kerültek előnybe, majd a fordulás után előbb az 57. percben Orbán Patrik, a 63.-ban ismét Vattamány vette be a hazai kaput, így a hajrára megnyugtató előnnyel vágott neki a TTC. Azonban a 76. percben Énekes Tamás révén szépített, Mezőfalvi Loránd találatával pedig feljött egy találatra a megyei harmadosztály Közép-A csoportjában második helyen álló Kistarcsa, egyenlíteni viszont már nem tudott és a törökbálintiak 3–2-re nyertek.

Érdekesség, hogy a TTC-nél pályára lépett a 32 éves szlovák középpályás, Kamil Kopunek, aki a 2014/2015-ös évadban még a Szombathelyi Haladás élvonalbeli együttesét erősítette, s hatszor kezdőként, egyszer csereként kapott lehetőséget a Vas megyei csapatban. Ezt követően a 2015/2016-os évadtól kezdve az NB III Nyugati csoportjában érdekelt Tatabánya FC-nél játszott, amelyet viszont idén tavasszal a Magyar Labdarúgó Szövetség kizárt a bajnokságból, így játékosai szabadon igazolhatóvá váltak.

Pest megyei Kupa, 4. forduló
Kistarcsai VSC–Törökbálinti TC 2–3 (0–1)
Gólszerzők: Énekes (76.), Mezőfalvi (85.), ill. Vattamány (39., 63.), Orbán P. (57.)

(fotó: Balogh István)
Címkék