Lakossági tájékoztató a Szent István-hídról

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező A-Híd Zrt. lakossági tájékoztatást tart a Szent István utcai közúti felüljáróval kapcsolatban, amelyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Hasonló tartalmaink:

A lakossági tájékoztatás időpontja: május 29. 18.00 óra, helyszíne: a Polgárok Háza földszinti díszterme (Alsó u.1-3.)

Mint a NIF Zrt. meghívójában áll, Érd Megyei jogú város Önkormányzatának közlekedésfejlesztési koncepciójában az 1990-es évek óta szerepel a Szent István utca tengelyében, a 30. és 40. számú vasútvonalak felett közúti felüljárók építésével, a csatlakozó utak építésével, felújításával egy új városi közlekedési tengely megvalósítása. A beruházás IKOP támogatásból, a NIF Zrt., mint Megbízó és az A-Híd Zrt., mint Kivitelező között létrejött vállalkozási szerződés keretében valósul meg.

Megújul a Szent István út Kossuth Lajos utca, Rákóczi Ferenc utca közötti szakasza, új útszakasz létesül a Rákóczi Ferenc utca és a Hivatalnok utca között a Szent István út meghosszabbításaként, az Elöljáró utcába bekötve. Ennek részét képezi két új hídszerkezet építése a 30-as vasútvonal és a 40-es vasútvonal fölött, megkönnyítve az átjutást a vasútvonalakon.

Megújul az Elöljáró utca is.

Az útfelújítás része a szükséges közművek kiváltása, cseréje, a terület rendezése – áll a meghívóban.

A beruházás kivitelezője az  A-Híd Zrt. A kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a panasziroda.erd@hid.hu email címre várják.
További információt  itt kaphatnak az érdeklődők.

 

 

Címkék