70 éves a Kőrösi

Hetvenedik születésnapját ünnepelte pénteken az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola.  A rendezvényen dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, T. Mészáros András polgármester és Sárközi Márta tankerületi igazgató is köszöntötte a megjelenteket.

Hasonló tartalmaink:

Az ünnepi műsorban az iskola leendő és volt diákjai léptek fel, hangszeres, énekes, táncos bemutatókkal. A hallgatóság nemcsak a mintegy ezer diákból, illetve a pedagógusokból állt – eljöttek a korábbi igazgatók, szülők, meghívott vendégek is, hogy együtt ünnepeljék a Kőrösi 70. születésnapját az iskola tornacsarnokában.

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő köszöntőjében arról beszélt, hogy a  hetvenéves hagyományra alapozva ebben az iskolában alkotóerőre képes tudást adnak a diákoknak.

T. Mészáros András polgármester azt emelte ki köszöntőjében, hogy bár Érd életében sok változás történt, egy dolog nem változott: a legfontosabb feladat mindig a jövő nemzedéke, az iskola volt.

Sárközi Márta, az Érdi Tankerületi Központ igazgatója úgy fogalmazott: „az iskola az a törzs, amely az emberiség közös tudásának gyökeréből átadja a szellemi táplálékot a jövő generációnak”.

Maitz Ferenc, az iskola igazgatója azt hangsúlyozta: nagyon büszke az iskolára, a pedagógusokra és a diákokra. Szeretnének új utakat keresni, hiszen a változó világban  új programokat kell megvalósítaniuk, új tárgyi környezetben.

Címkék