A tizenhatos előtt elfogy a tudomány

Nem bírt az Érdi VSE az NB III-as tagságért küzdő Hévíz SK-val az NB III Nyugati csoportjának 29. fordulójában – olvasható a klub honlapján.

Hasonló tartalmaink:

Előzetesen Limperger Zsolt sem várt könnyű meccset, hiszen tisztában volt vele, hogy a Hévíz rendkívül szoros meccseket játszik, amit mutat, hogy úgy áll a tizennegyedik, azaz kieső helyen a tabellán, hogy legnagyobb arányú veresége mindössze háromgólos volt.

Hiába játszottak az érdiek az elmúlt mérkőzésekhez hasonlóan ismét mezőnyfölényben és hiába szögezték saját kapuja elé a házigazdát, említésre méltó helyzeteket nem tudtak kialakítani az első félidőben a Hévíz vendégeként, így a szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak-

A fordulás után lendületbe jöttek Limperger Zsolt fiai, akik szinte esélyt sem hagytak a vendéglátóknak, a hévíziek csupán kétszer jöttek át a félpályán, a 86. percben és a ráadásban vezettek egy kontrát, utóbbi pedig a kapufán csattant. Az Érdi VSE a másik oldalon temérdek lehetőséget dolgozott ki, de igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani, befejezései rendre elkerülték a kaput, így hiába nyomta meg a második félidőt, nem tudott három ponttal távozni a Zala megyei csapat otthonából.

„A tizenhatosig, a kaputól húsz méterre jók vagyunk, a mezőnyben jól adogatunk, de helyzeteket nem tudunk kialakítani, ott elfogy a tudomány.” – fogalmazott Limperger Zsolt, aki hiába cserélt hármat is a támadószekcióba és csapata hiába támadott tulajdonképpen hat játékossal, nem tudta bevenni a hazai kaput.

NB III, Nyugati csoport, 29. forduló
Hévíz SK–Érdi VSE 0–0
Hévíz. Vezette: Mód István
Érdi VSE: Kertész F. – Ország (Balázsovics, a szünetben), Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Pallagi (Zsivoczky, 62.), Kónya, Melczer – Gyurácz B., Tárkányi, Kelemen P. (Palásthy, 81.)
Edző: Limperger Zsolt

Címkék