Pest megye „Tiszteletbeli Rendőre” lett T. Mészáros András

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság „Tiszteletbeli Rendőre” lett hétvégén T. Mészáros András, Érd polgármestere. Az elismerést Dunakeszin, a Rendőrség Napja alkalmából szervezett Pest Megyei Rendőrnapon adta át a városvezetőnek Dr. Mihály István dandártábornok, Pest Megyei Rendőrfőkapitány.

Hasonló tartalmaink:

A “Tiszteletbeli rendőr” kitüntető címet olyan, köztiszteletben álló, munkájukban és hivatásukban kimagasló teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg, akik nyíltan vállalják a rendőrség iránti lojalitásukat és elkötelezettségüket a közrend és a közbiztonság mellett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2017. április 29-én Dunakeszin rendezte meg a Rendőr- és Tűzoltónapot, ahol elismerések átadására is sor került.

A dunakeszi rendezvényen ünnepélyes keretek között vehettek át elismeréseket a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Dr. Mihály István r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrség Napja – április 24-e – alkalmából részesítette tárgyjutalomban a rendőr-főkapitányság 80 munkatársát.

A jutalmak átadását megelőzően Dr. Mihály István r. dandártábornok a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság „Tiszteletbeli Rendőre” címet adományozta T. Mészáros Andrásnak, Érd megyei jogú város polgármesterének, valamint Gyulay Zsolt úrnak, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatójának, akik huzamosabb ideje, magas színvonalon végzik a bűnmegelőző és támogató tevékenységüket a megye közbiztonságának javítása érdekében.

Az ünnepségen köszöntőt mondott Dr. Tuzson Bence, kormányzati kommunikációért felelős államtitkár és Erdész Zoltán, Dunakeszi város alpolgármestere.

A rendezvényen az elismerések átadását követően a vendégek látványos programokat tekinthettek meg. Volt többek között bűnügyi technikai-, kutyás-, tűzoltósági- és fegyverbemutató, valamint az érdeklődők bűn- és baleset-megelőzési programokon, kerékpáros ügyességi-, valamint rajzversenyen vehettek részt. Megtekinthették a Terrorelhárítási Központ eszközeit és felszereléseit, de kipróbálhatták a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság járműveit is.

Címkék