Magyar bajnokok a minik

Végső győztesként zárta a Delta Röplabda Sportegyesület lánycsapata az országos mini bajnokság (OMB) szegedi fináléját a hétvégén.

Hasonló tartalmaink:

A csoportmérkőzéseket és a keresztjáték csatározásait a legjobb négyért szombaton rendezték. A csoportban a Dabronc és az MTK ellen szálltunk harcba és mindkét gárdát 2:0 arányban legyőztük. A keresztjátékban a Kecskemét ellen is 2:0-ra nyertünk. A helyosztókat vasárnap tartották. Az elődöntőben a Békéscsabát 2:0-ra vertük, a döntőben pedig a Vasassal szemben diadalmaskodtunk 2:1-re.

„Az év különböző tornáin már lehetett látni, hogy esélyesek vagyunk a végső győzelemre. Ezzel a tudattal léptünk pályára Szegeden, a cél egyértelműen a bajnoki cím elnyerése volt. Ez ugyanakkor nagy terhet jelentett, amivel szerencsére remekül megbirkóztak a lányok.” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője.

A bajnokcsapat tagjai: Tátrai Zsanett (csapatkapitány), Baumann Flóra, Flach Dóra, Csörgi Evelin, Jakab Boglárka, Darvas Hanna, Tóth Luca, Szőke Gréta, Antal Enikő, Veress Anna, Zombory Lili, Tankó Réka. Edző: Dömötör-Mátrai Beáta

Tátrai Zsanett lett a Delta legértékesebb röplabdázója, teljesítményéért különdíjat vehetett át a szervezőktől.

Az érdi fiúcsapat a hatodik helyen fejezte be az országos mini bajnokság idei sorozatát.

 

Címkék