Éremesélyek

Az Érdi Box Klub két serdülő versenyzője, a 43 kilós válogatott Tóth Domonkos, illetve az első meccsén 48 kilogrammban ringbe lépő Ruzsinszky Bálint vesz részt a Vasas Fáy utcai sporttelepén rendezett Idősebb Süllős Gyula Emlékversenyen, melyen kizárólag serdülők indulnak.

Hasonló tartalmaink:

A negyvennégy indulót felsorakoztató mezőnyben a 43 kilogrammosoknál Tóth Domonkos szokás szerint a válogatott csapattársa ellen is ringbe lép a háromnapos verseny második két napján, míg a debütáló Ruzsinszky Bálintnak négy ellenfele lesz, s már pénteken kesztyűt húz.

– Sajnos, Domi nincs túl jó állapotban, mert két-három napja begyulladt a füle, de mindenképp szeretett volna indulni. Bálintnak első mérkőzése lesz, két éve jár hozzánk. Azt várom, hogy mindent tegyen meg a győzelemért. Egy szép ökölvívást szeretnék látni tőle, nem az a legfontosabb, hogy nyerjen. A  következő mérkőzéseken meglátjuk a fejlődést – mondta Dobrádi Zsolt, az ÉBK vezetőedzője. – Azt szeretném látni, hogy szívvel-lélekkel ott vannak és nyerni szeretnének – tette hozzá.

Az érdiek harmadik versenyzője, Szigetvári Bendegúz a legutóbbi versenyen kézsérülést szenvedett, így a mostani viadalt kihagyja, de a jövő heti Budapest Bajnokságon már ő is a kötelek közé lép.

(Fotó: Irmai Zsófia Photography)

Címkék