Ivartalanítási akció indul a Siriusnál

Támogatott ivartalanítási akció indul a Sirius Alapítvány szervezésében. Az akciót a DM Kft. támogatásából, az ÉRD kézilabdacsapatának köszönhetően szervezik a gazdával rendelkező érdi kutyák és macskák számára.

Hasonló tartalmaink:

Azok, akik eddig anyagi okok miatt nem ivartalanították kutyájukat, macskájukat, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében az alapítvány átvállalja.

Az akció 2017. május 10-tõl 2017. július 30-ig tart.

A kedvezményes ár az operáción kívüli többletszolgáltatást (műtéti gallér ára, kórházi elhelyezés, egyéb beavatkozás, stb.) nem tartalmaz, de a műtét közben felmerülő gyógyszerköltségeket (pl. antibiotikum, vérzéscsillapító) magában foglalja. A kedvezményes áron felül az állatorvos nem számol fel további díjat a varratszedésért, de előre nem látható komplikációk esetén minden további költség a tulajdonost terheli.

Tüzelő szuka kutya nem vihető műtétre, a lehetséges időpontról az állatorvossal kell konzultálni.

Vemhes állat ivartalanításáért az állatorvos kezdeti stádiumban nem, de előrehaladott vemhesség esetén 2000 Ft felárat számíthat fel.

A kedvezményes ivartalanítási akcióra jelentkezni csak a Sirius Alapítványnál lehet, az akciós díjat a rendelőben kell kifizetni. Csak érdi állattartók jelentkezhetnek, az alapítvány az akció időtartama alatt bármikor kérheti lakcímük igazolását. Egy tulajdonos legfeljebb két állattal vehet részt.

Az akciós árakat az alapítvány csak addig tudja biztosítani, míg anyagi keretük tart.

Az állattartók állatonként egy 4 számjegyből álló kód alapján jogosultak a kedvezmény igénybevételére, melyet az alapítványtól kapnak. A kódért jelentkezni telefonon vagy e-mail útján lehet: 06 30 276-6071 vagy siriusalapitvany@gmail.com

Az akcióban részt vevő állatorvosok:

Dr. Fekete Balázs

Városközponti Állatorvosi Rendelő

18268157_1879509262306211_1586328508293294006_n

(Forrás: Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány facebook-oldala)

Címkék