Fórum a migrációról és a rezsicsökkentésről

Álljunk ki Magyarországért címmel tart lakossági fórumot Érden dr. Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár május 19-én 18 órakor, a Szepes Gyula Művelődési Központban.  Aktuális és valamennyi magyar állampolgárt érintő kérdésekről lesz szó a fórumon – nyilatkozta az Érdi Újságnak Simó Károly, a Fidesz érdi szervezetének szóvivője.

Hasonló tartalmaink:

–  Brüsszel több olyan tervvel állt elő az elmúlt egy, másfél évben, amelyek veszélyeztetik Magyarország függetlenségét és biztonságát. Ezek érintik többek között a bevándorlás-politikát, a rezsicsökkentést, valamint az adó- és foglalkoztatáspolitikát is. Az erről szóló konzultációban való részvétel egy erős kiállás a nemzeti függetlenség mellett. Ezekről az ügyekről és azok előzményeiről szól Tuzson Bence államtitkár fóruma, amelynek házigazdája dr. Aradszki András államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője.

Simó Károly elmondta azt is, hogy vezető baloldali politikusok és sajtóorgánumok a sokasodó terrorista merényletek ellenére tagadták és tagadják a bevándorlás és a terrorizmus közötti kapcsolatot. Az áldozatok és merényletek folyamatosan növekvő száma ellenére nem állnak ki a polgárok, köztük saját szavazóik védelme, Európa biztonsága mellett. Simó Károly hozzátette: mindenkit várnak fórumra, akinek fontos Magyarország és Európa biztonsága, valamint a nemzet függetlensége.

(Érdi Újság)

 

Címkék