Mi is tudunk a Batthyányban

Hetedik alkalommal rendezte meg Mi is tudunk című kulturális gálaműsorát a Batthyány iskola péntek délután. A tornacsarnokban tartott rendezvényen minden osztály fellépett egy-egy produkcióval, a fináléban pedig az összes diák és pedagógus együtt énekelt.

Hasonló tartalmaink:

A Mi is tudunk-ot azért hívták életre annak idején, hogy az iskola és a szülők közti kapcsolatot erősítsék, de jó lehetőség ez arra is, hogy az osztályok olyan oldalról is bemutatkozzanak, ami kicsit más, mint a tanulmányi munka – tudtuk meg Kozma Zoltánné igazgató-helyettestől, a kulturális gála főszervezőjétől.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Táncoló mignonok

 

A rendezvényen tizennyolc műsorszámot láthatott a közönség, azaz a fellépő gyerekek szülei: elsőtől a nyolcadikig minden osztály kiállt valamilyen táncos, zenés vagy sportos, illetve rajzos produkcióval.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Szilvásgombóc (részlet a Padlás c. musicalből)

 

A pedagógusok is megmutatták, hogy mit tudnak: a tanítók tánca nagy tapsot aratott. A gála záró dalát pedig az iskola minden diákja és tanára együtt énekelte.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tanítók tánca

 

A Mi is tudunk gála része az iskola éves munkatervének, gyakran hónapokig készülnek rá az osztályok. Amellett, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújt a gyerekeknek, közösségépítő szerepe is van – hangsúlyozta az igazgató-helyettes, hozzátéve: ez a kulturális rendezvény a szülők körében is igen népszerű.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lepeltánc

 

Címkék