A családok támogatása kiemelten fontos

A kormánynak nagyon fontos a családok támogatása – hangsúlyozta egy játékáruház hétvégi, törökbálinti átadó ünnepségén dr. Aradszki András, térségünk országgyűlési képviselője, hozzátéve: a számos, már rögzült családtámogatási forma mellett újakat is létrehoznak.

Hasonló tartalmaink:

A magyar gazdaság a költségvetési hiány, a gazdasági növekedés, a csökkenő államadósság, a ma már öt százalék alatti munkanélküliség tekintetében ugyanolyan adatokat tud produkálni, mit a világ legfejlettebb országai. Ehhez az is kellett, hogy a kormányzásunk arra fókuszáljon, hogy segély helyett munkát adjon.  Ha a munka lehetőségét biztosítjuk, a függetlenséget, a megélhetést és a családok gyarapodását is támogatjuk – hangsúlyozta az ünnepségen Aradszki András.

Mint elmondta, a kormánynak nagyon fontos a családok támogatása; számos támogatási forma már berögzült a magyar társadalomba, mint a családi adókedvezmény, az otthonteremtési támogatás.
– Ezek mellett újabb támogatásokkal válaszolunk azokra a kihívásokra, amelyeket a kor hoz számunkra, demográfiai helyzetünk javítása céljából – tette hozzá a kereszténydemokrata politikus.

Címkék