Családi futófesztivál Törökbálinton

Jótékonysági családi futófesztivált rendeztek hétvégén Törökbálinton. Az eseményen a legkisebbektől a legnagyobbakig, edzettségi szinttől függetlenül bárki részt vehetett.

Hasonló tartalmaink:

Nem titkoltan hagyományteremtő céllal került megrendezésre az első Futókapcsolatok Félmaraton Törökbálinton az önkormányzat támogatásával és a méltán népszerű, legnagyobb vidéki futóverseny, a Borvidék Félmaraton stábjának rendezésében.

A versenyszámok között megtalálható volt a „Bátor Ovis” futam, vagy a nagyobbaknak szánt két kilométeres gyermekfutam. A felnőttek 6 kilométeres, a 10 kilométeres vagy félmaratoni távok között választhattak.

Természetesen nem maradhattak ki a buli futamok sem. Bierathlon és rekeszizom futás volt a repertoáron. Az előbbi körverseny, kötelező sörfogyasztással. Az utóbbi pedig párban teljesítendő, feladat: a teli rekesz célba juttatása volt. Mindkét futam támogatója a népszerű közösségi sör, amely teljes profitját jótékonyságra fordítja. A rendezők ezzel is hangsúlyozni kívánták a felelősségteljes alkoholfogyasztás fontosságát.

 

Címkék