Az Érdi Szivárvány Óvoda Napsugár Tagóvodájának felújítása

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be 2016. június 29-én a „Kisgyermeket nevelő szülők munkavállalási aktivitásának növelése” című VEKOP-6.1.1-15 kódszámú pályázati kiírásra. A 2016. november 11-én kelt támogató levél alapján a Támogatási Szerződés 2016. december 07-én került aláírásra. Megítélt támogatás: bruttó 100,00 millió Ft. A támogatás mértéke: 100 %

Hasonló tartalmaink:

A projekt átfogó célja a régión belüli társadalmi kohézió, a korszerű neveléshez való hozzáférés feltételrendszerének megteremtése, mely hozzájárul a régió hosszú távú versenyképességéhez, valamint a nők arányának növeléséhez a foglalkoztatásban.

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2030 Érd, Tárnoki út 58-62. szám alatti, 10737 helyrajzi számon lévő ingatlan felújítását tervezi megvalósítani. A projekt keretén belül a felújítandó épületben a homlokzati nyílászárók cseréjén és a homlokzati főfalak utólagos hőszigetelésén kívül jelentős építészeti átalakításokat tervezünk. A földszinten a főbejárat előtt akadálymentes bejutást biztosító rámpa kerül kiépítésre.

A földszinten a csoportszobák mellett kialakításra kerülnek a gyermeköltözők és gyermekmosdók, a mozgáskorlátozott mosdó, a tornaszoba, orvosi szoba valamint a logopédiai foglalkoztató. A tetőtérben a beruházás keretén belül további két csoportszoba, gyermeköltözők és gyermekmosdók, a nevelőtestületi helyiség és könyvtár, iroda, teakonyha, illetve egyéb a működéshez szükséges helyiségek kerülnek megvalósításra. Az épület teljesen új tetőszerkezetet és tetőfedést kap.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.08.31.

Címkék