Meghosszabbították a jelentkezési határidőt

Már tizenhat településről jelentkeztek a Pest Megye Szépe versenyre a megyéből – tájékoztatta az Érdi Újságot Bada Zoltán versenyigazgató. A főszervező elmondta, hogy már kaptak nevezést Budapestről, Dunakesziről, Ráckevéről, Monorierdőről, Tahitótfaluról, Ikladról, Aszódról, Kartalról, Ócsáról, Gyálról, Isaszegről, Farmosról, Biatorbágyról, Érdről, Pusztazámorról valamint Kosdról is.

Hasonló tartalmaink:

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők meghosszabbították a versenyre való jelentkezést egy hónappal, augusztus 31-ig, ezzel esélyt adva további hölgyeknek a versenyen való részvételre. A versenyre Pest megyében élő 18. életévét betöltött és 25. életévet meg nem haladó hajadon, gyermektelen hölgyek jelentkezését várják, akinek nincs tetoválása és korábban nem készült róla teljes akt-illetve hasonló jellegű felvétel.

Bada Zoltán kiemelte, hogy az aktuális híreket, eseményeket folyamatosan nyomon követhetik a verseny hivatalos weboldalán: www.pestmegyeszepe.hu vagy a facebook/pestmegyeszepe oldalon.

Címkék