Három játékossal és egy szakosztállyal bővült az Érdi VSE

Három játékossal erősítette meg keretét az NB III Nyugati csoportjának előző szezonjában ezüstérmes Érdi VSE. A csapathoz érkezett a támadó, Pál Szabolcs, aki Szlovákiából tér haza, az FTC-ből a jobbhátvéd, Kárász Krisztián, illetve a Százhalombattai LK-tól a középpályás, Füzér Zoltán. A sajtótájékoztatón Novák Ferenc bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a klub a 5 Stars SE futsal csapatával, amely ezentúl 5 Stars Érdi VSE néven vesz részt a másodosztályú pontvadászatban – írja a klub hivatalos oldala.

Hasonló tartalmaink:

A Budaörs elleni felkészülési mérkőzést követően sajtótájékoztatót tartott az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE vezetősége, melyen Novák Ferenc, a klub elnöke hangsúlyozta, az előző szezon követően a cél az volt, hogy a csapat magját megtartsák és ez így is lett. Ez pedig egy biztosíték lesz a következő bajnoki évben való hasonlóan jó szereplésre. A vezetőség az első hatba kerülést határozta meg célként, ám a felkészülés kezdetén már Limperger Zsolt optimistább volt, ő és a játékosok is bajnokok szeretnének lenni.

A klub első embere kiemelte, hogy a másik nyári cél a hiányposztok betöltése volt, de leszögezték, csak olyat igazolnak, aki mindenképp erősítést jelent.

Novák Ferenc bejelentette, hogy az eddigi három (labdarúgás, tollaslabda, sakk) mellé egy negyedik szakosztályt is „indít” a klub, hiszen a napokban együttműködési szerződést írtak alá az NB II-es 5 Stars SE-vel, amely ezentúl 5 Stars Érdi VSE néven vesz részt a pontvadászatban, s első edzését augusztus másodikán tartja az ÉRD Arénában, ahol az edzések mellett a mérkőzéseket is rendezik.

A futsal szakosztállyal kapcsolatban a jövőben részletes információkat közlünk honlapunkon.

Limperger Zsolt, a felnőtt gárda vezetőedzője arról tájékoztatott, hogy a következő bajnokságban szeretnék folytatni, fejleszteni azt a játékot, amit eddig csináltak, de hozzátette, hogy voltak hiányosságok, épp ezért igazolták le Pál Szabolcsot és Kárász Krisztiánt, akikre kezdőként számít, míg Füzér Zoltánnal kapcsolatban úgy fogalmazott: a jövő embere, épp ezért itt szeretnék őt felépíteni.

Pál Szabolcs:

A 29 éves támadó a Vasasban kezdte a pályafutását, megfordult az MTK-nál, Diósgyőrben és Siófokon is. Utóbbi két csapat színeiben 47 NB I-es mérkőzésen lépett pályára. Ez alatt 7 gólt szerzett, míg a Magyar Kupában háromszor volt eredményes. A másodosztályban közel száz mérkőzésen lépett pályára. A 2012/2013-as idény után Ausztriában majd Szlovákiában játszott.

Érdekesség, hogy Pál Szabolcs Siófokon másfél éven keresztül volt csapattársa Melczer Vilmosnak.

Kárász Krisztián:

Mondhatnánk, hogy zöld-fehérből zöld-fehérbe, hiszen a 21 éves jobbhátvéd a Ferencvárosi TC-ből érkezik, amelyet 2003 óta, tehát hét éves kora óta erősített. Az utánpótláscsapatokat végigjárva 246 meccsen 41-szer volt eredményes. A jobbhátvéd mellett akár szélsőként is bevethető. Az FTC első csapatában a 2014/2015-ös szezonban a Debrecen elleni Ligakupa-döntőn a huszadik percben pályára lépett, a mérkőzést a fővárosi csapat 2–1-re nyerte meg.

Füzér Zoltán:

A következő játékosunkkal már a jövőre gondolunk. A mindössze 18 éves Füzér Zoltán a középpálya több pontján is bevethető. A megyei első osztályú Százhalombattai LK-tól érkezik, de 2005 és 2013 között már az Érdi VSE korosztályos csapataiban nevelkedett, majd egy év diósdi szereplés után 2014 óta erősítette a battaiakat. Itt az U19-es csapat mellett kettős terhelésben volt része az elmúlt években, mert a korosztályos gárda mellett a felnőtteknél is rendre lehetőséget kapott. Az MLSZ adatbankja szerint 250 mérkőzésen összesen 47 gólt szerzett.

A következő napokban interjú formájában az érdi-vse.hu-n részletesen bemutatjuk új játékosainkat.

Az Érdi VSE kerete a 2017/2018-as szezonra:
Balázsovics Máté, Borek Norbert, Bozsoki Imre, Csiszár Zoltán, Ebedli Zoltán, Füzér Zoltán, Hegedűs Norbert, Honti Attila, Kárász Krisztián, Kelemen Patrik, Kertész Ferenc, Kónya Benjámin, Koós Gábor, Melczer Vilmos, Nagy Endre, Németh Gábor Vince, Ország Péter, Pallagi Botond, Pál Szabolcs, Pintér Nikolasz, Tárkányi Gergő

Címkék