Hétvégi sportprogramokat ajánlunk

Olimpiai bajnokok emlékeznek olimpiai bajnokokra. Folytatja a Budaörs, elkezdi a Batta és a TTC, hangol az Érd.

Hasonló tartalmaink:

LABDARÚGÁS

Már a második fordulót rendezik a Merkantil Bank Liga NB II-ben. A Bognár György által irányított Budaörs legutóbb a hosszabbításban bukott el két pontot a Gyirmót FC Győr ellen. Horváth Rolandékra ezúttal sem vár egyszerű feladat, hiszen a listavezető, egyedüliként kétgólos győzelmet arató Nyíregyháza Spartacushoz látogatnak.

Merkantil Bank Liga NB II, 2. forduló
08.06., 17.30:
Nyíregyháza Spartacus–Budaörsi SC

A megyei első osztályú Százhalombattai LK csak jövő héten, a Szigetszentmiklós elleni rangadóval kezdi meg a bajnoki menetelést, míg a megye kettes Törökbálinti TC-nek még két hét van a bajnoki rajtig. Addig azonban mindkét gárda érdekelt lesz a Magyar Kupa Pest megyei ágának első körében, melyet ezen a hétvégén tartanak. Az SZLK a szintén megyei élvonalbeli Tököl VSE-hez, a TTC pedig a megyei harmadosztály északnyugati csoportjában érdekelt Dunabogdányi SE-hez látogat.

A továbbjutásról egy mérkőzés dönt, amennyiben az SZLK túljut a Tökölön, akkor az Inárcs VSE lesz az ellenfele, míg a törökbálintiak sikere esetén a Piliscsabai SE ellen bizonyíthatnak jövő szerdán.

Magyar Kupa, Pest megyei ág, 1. forduló
08.06., 17.00:
Tököl VSE–Százhalombattai LK
08.06., 17.00: Dunabogdányi SE–Törökbálinti TC

Az Érdi VSE utolsó felkészülési mérkőzésére készül a jövő heti, Gyirmót FC Győr elleni szezonnyitó előtt. Limperger Zsolt alakulata augusztus 5-én, az eredetileg kiírt 18 óra helyett 19 órakor kezd a szintén harmadosztályú FC Dabas vendégeként.

Felkészülési mérkőzés
08.05., 19.00:
FC Dabas–Érdi VSE

VÍZILABDA


Augusztus 5-én, szombaton, reggel 8.00 órától 17.00 óráig az ÉRD Aréna ad otthont a Diapolo Négy Ikon Emléktornának. Négy olimpiai bajnokra, négy ikonra, az 1964-es tokiói ötkarikás játékokon a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjaként aranyérmet szerző Rusorán Péterre, Felkai Lászlóra és Konrád II Jánosra, valamint az 1976-os montreáli olimpián győztes Konrád III Ferencre emlékeznek augusztus 5-én, szombaton, az ÉRD Arénában. Részletek ide kattintva.

Címkék