Megújuló óvodáink

Új óvodák épülnek, régiek újulnak meg Érden. A Kincses Óvoda, illetve a szomszédos Apró Falva Bölcsőde, valamint a Szivárvány Óvoda Tusculanum Tagóvoda energetikai felújítása szeptember 30-ig befejeződik, és gőzerővel épül a Kincses Óvoda Fácán Tagóvodájának új épülete is.

Hasonló tartalmaink:

A Kincses Óvoda, illetve a szomszédos Apró Falva Bölcsőde nyílászárócseréjére, tető-, homlokzati és lábazati szigetelésére 250 millió forintot nyert a város egy KEHOP-pályázaton. Az építkezést már megkezdték, és várhatóan a szeptember 30-i határidő előtt befejeződik az energetikai felújítás. Az épület belső felújítását és akadálymentesítését VEKOP-os pályázati forrásból végzik majd el, várhatóan december 31-ig. Az intézmény fejlesztésére jövőre a Modern Városok Program keretében további 500 millió forintot fordít majd a város – tudtuk meg Csehné Szrnka Hortenziától, az önkormányzat pályázati csoportjának vezetőjétől.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A Szivárvány Óvoda Tusculanum Tagóvoda szintén KEHOP-forrásból kap teljes tetőszigetelést, külső hőszigetelést. A Modern Városok Program keretén belül még további 75 millió forintot fordít a város az intézményre, amiből a fűtés- és világítási rendszer, valamint a kerti játszóeszközök újulnak meg, és kialakítanak egy tornaszobát is. A munkálatoknak szeptember 30-ig kell befejeződniük.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A Kincses Óvoda Fácán Tagóvodájának új épületét is gőzerővel húzzák fel: az ötcsoportos intézmény 436 millió forintból épülhet meg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Az óvodai fejlesztésekről részletesebben az Érdi Újság augusztus 9-én megjelenő számában olvashatnak.

 

Címkék