Barócsai bronzéremmel hangolt!

Harmadik helyen végzett 200 méter gyorson Barócsai Petra, az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. sportolója a Krajnban rendezett Szlovén Nyílt Bajnokságon.

Hasonló tartalmaink:

Barócsai Petra utoljára az izraeli ifjúsági-Európa-bajnokságon versenyzett, ezért az edzői stáb úgy döntött, hogy még az augusztus 23. és 28. között az egyesült államokbeli Indianapolisban rendezett ifjúsági világbajnokság előtt túl sok a két hónapos „kihagyás”, így Barócsai Krajnban vett részt a szlovén ob-n.

Bár szó volt róla, hogy a 4×200 méteres női gyorsváltó tagjaként az előfutamban, illetve akár a döntőben is ott lehetett volna a magyarokkal a budapesti vizes-világbajnokságon, végül nem indult a fővárosi eseményen, hanem készült tovább az ifi-vb-re.

Barócsai a győri edzőtáborból Magó Gáborral indult el Krajnba, ahol 200 méter gyorson az előfutamban a korosztálya második legjobb idejét érte el (2:05,01), ezt követően viszont a döntőben sokat javítva (2:02,96) összesítésben (a felnőttekkel együtt) bronzérmet szerzett.

Emellett még 50 méter pillangón ötödik helyen végzett (0:29.25) korosztályában, amely összesítésben a 11. helyre volt elég, míg 100 méter pillangón és 50 méter gyorson kizárták.

Barócsai Petra és Milák Kristóf, illetve a szakmai stáb augusztus 13-án indul el a 23. és 28. között Indianapolisban rendezett ifjúsági-világbajnokságra.

Címkék