Ma Mobilmánia az Agárdi Popstrandon

Ma este a Mobilmánia ad koncertet az Agárdi Popstrand színpadán. A zenekar billentyűsével és vezetőjével, Zeffer Andrással beszélgettünk, aki negyven éve van a rockzenei pályán, és negyven éve lép fel minden nyáron az Agárdi Pop Strandon.

Hasonló tartalmaink:

– Az Agárdi Pop Strandon fergeteges koncertre számíthat a közönség: Vikidál Gyuszi, aki a Mobilmánia alapító és örökös tagja, velünk lesz a színpadon. Ezek a bulik mindig izgalmasak, hiszen egy-egy régi dalt felelevenítünk abból az időszakból, mikor Gyuszi még nagyon aktív volt, legyen ez akár P. Box, akár más időszaka. Ezek a dalok mindig színesebbé teszik a műsort, és a közönség rettenetesen szereti őket. A Soha nem elég című dal például valószínűleg el fog hangzani a koncerten, és több más dal is, amely Gyulához köthető. Természetesen közös dalok is hallhatók lesznek: az Ez a mánia, Bárhová magaddal viszel, Még ne búcsúzz el – mondta az Érd FM 101,3-nak adott interjújában Zeffer András, a Mobilmánia billentyűse és vezetője.

Hallgassa meg a teljes beszélgetést, és ha a kedvet kap a koncerthez, ne feledje: az érdieket fél áron várja az Agárdi Popstrand!

Címkék