Szikrák és fények

Szikrák és fények címmel, anya és fia mutatkozik be azon, az augusztus 28-ig látható kiállításon, amit a Parkvárosi Közösségi Házban lehet megtekinteni. Az Érden élő amatőr alkotók, Révészné Jolán és Révész Gábor noha nem ma kezdték a művészeti tevékenységüket, ez a mostani mégis az első alkalom, hogy egy szélesebb közönség is megismerheti őket.

Hasonló tartalmaink:

A Képzőművészek Érdi Közösség, azaz a KÉK egy ideje rendszeresen bemutatkozási lehetőséget ad a művészeti csoporthoz tartozó alkotóknak, hogy munkáikkal egy-egy kiállításon is megjelenjenek. Így kerülhetett sor arra, a nemrégiben megnyílt tárlatra is, ahol Révészné Jolán kerámiáival valamint Révész Gábor festményeivel találkozhatnak az érdeklődők.

Noha mindketten másképp találtak rá a maguk művészi kifejezési formáira, anya és fia alkotáshoz való hozzáállásában számos közös pontot találni. Például, nem véletlenül vártak hosszú éveket az első kiállítással, hiszen elsősorban önmagunknak illetve önmagukért festenek vagy kerámiáznak. Persze ha az így született munkákat másnak is megmutathatják és pozitív a visszajelzés, az nem esik rosszul az embernek, fogalmaztak.

Címkék