Könyvtár a főtéren

Idén is kitelepül a Csuka Zoltán Városi Könyvtár a főtérre az ÉNFeszt délutánján. Az érdeklődőket szombaton 14-től 19 óráig várják a gloriettnél, különféle szolgáltatásokkal és akciós áron megvásárolható könyvekkel.

Hasonló tartalmaink:


Akik már végigböngészték a könyvtár akciós áron megvásárolható könyveit az Érdi Napok előző nyitófesztiváljain, azok tudják: a ritkán fellelhető könyvcsemegéktől a bestsellereken át a kötelező olvasmányokig szinte minden fellelhető ezen a napon a gloreittnél kihelyezett asztalokon, rendkívül kedvezményes áron. Idén sem lesz ez másként: a Csuka Zoltán Városi Könyvtár ebben az esztendőben is kitelepül a főtérre, az akciósan megvásárolható könyveken kívül több szolgáltatást és szórakozást kínálva.

A könyvtárosok tájékoztatást adnak az intézményről, a különféle programokról, játékos vetélkedőt szerveznek a gyerekeknek, és ingyenes beiratkozási lehetőséget is nyújtanak a helyszínen.

Azoknak, akik már ismerik a városi könyvtárat, ez a délután jó alkalom arra, hogy kötetlenül elbeszélgessenek a könyvtárosokkal, aki pedig még nem tagja a könyvtárnak, most megismerkedhet mind a munkatársakkal, mind a szolgáltatásokkal.

(Képünk egy korábbi nyitófesztiválon készült.)

Címkék