Új igazgató a zeneiskola élén

Szabóné Bán Ildikó intézményvezető-helyettes vezeti ebben a tanévben a Lukin László Művészeti Iskolát, míg elődje, Stiblo Anna, az intézmény címzetes igazgatója lett. Nemcsak őt, hanem több más pedagógust is kitüntetett a tanév elején a tankerületi központ igazgatója.  

Hasonló tartalmaink:

Ahogy ez lenni szokott, a pedagógusoknak korábban megkezdődött a tanév, mint a diákoknak. A tankerületi igazgatói értekezletet augusztus 24-én tartották; ekkor megbízásokra, kitüntetésekre is sor került. Az érdi Lukin László Művészeti Iskola vezetésére Szabóné Bán Ildikó intézményvezető-helyettes kapott megbízást a 2017/2018. tanévre. Stiblo Annát, a zeneiskola volt igazgatóját, aki ebben az évben immár 40 éve tevékenykedik közalkalmazottként, kiemelkedő intézményvezetői tevékenysége elismeréseként Sárközi Márta, a tankerületi központ igazgatója „Címzetes igazgató” kitüntetésben részesítette.

Jubileumi jutalomban részesült Sátori Boglárka, a Móra Ferenc Általános Iskola intézményvezetője, aki 25 éve tevékenykedik közalkalmazottként.

Pedagógusokat is elismert a tankerületi igazgató. Az iskolai tanévnyitón Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át az Érdligeti Általános Iskola három pedagógusa, Riebelné Matécz Mária, Farkasné Tempfli Márta és Vörös Gáborné, példaértékű, elhivatott, következetes oktató – nevelő munkájukért, szakmai igényességükért, gyermekszeretetükért, áldozatos pedagógusi munkásságukért.

 

Címkék