Bemutatkozik a Kós Károly iskola csapata

Szeptember 29-én újra diák-polgármestert és diák-képviselőket választanak az érdi középiskolások. A kampányban a helyi médiumokat is használhatják a fiatalok. Az ÉRDMOST-on történő megjelenést a jelöltek jelenlétében megtartott sorsolás útján döntöttük el.

Hasonló tartalmaink:

TULIPÁN KINCSŐ (diákpolgármester-jelölt)

Sziasztok!

Tulipán Kincsőnek hívnak. Általános iskolai tanulmányaimat a százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban végeztem. Jelenleg az Érdi ÉSZC Kós Károly Szakgimnázima és Szakközépiskolájába járok, rendészeti szakra. Azért választottam ezt a szakot, mert becsülendőnek tartom, ha az emberek segítséget nyújtanak, illetve mi lehet vagányabb egy egyenruhás rendőrnőnél?! 13 éve táncolok, amiből 6éve hipp-hopp-zom. Sok sérülésem volt már, de ennek ellenére sem adtam fel, hiszen futni és kondiba is eljárok. Nagyon szeretek óriásikat bulizni, zenét hallgatni (legyen az bármilyen jellegű), színházba járni és mint említettem, sportolni is. A célom a diákpolgármesterséggel az, hogy színesebbé tegyem a diákok hétköznapjait. Mint minden fiatal én is szeretek a barátaimmal lenni, így a következő gondolatokat tenném cselekvéssé: a LAN-party folytatása, akár egy dunaparti piknikezés; gördeszkapályák építése; gokartozás; szkanderversenyek; suliban alvás illetve a művészeket is meglepnénk egy-egy versennyel, programmal. Ez csak pár feltevés a sok jó gondolat közül.

RÁCZ ANDREA (diákképviselő-jelölt)

Rácz Andrea vagyok. Jelenleg Pusztaszabolcson lakom. Az érdi Kós Károly 11. évfolyamába járok. Nagyon szeretem az irodalmat, sok ötletemet innen merítettem: szerintem jó lenne, ha több vers és mesemondó- illetve drámaverseny lenne. Szeretném, ha az érdi diákok jobban összekovácsolódnának, hiszen ezek az évek azok, amikre vissza fogunk emlékezni 5-10 év múlva. Szeretném, ha ez az év emlékezetes lenne, ezért jó ötletnek tartom a tanulmányi kirándulások támogatását és szervezését. Több tanulmányi verseny lehetne (itt vetélkedőkre gondolok pl.: honfoglaló). Én örülnék, ha Érden a tehetség előtérbe kerülne, ezért jutott eszembe az, hogy lehetne ki mit tud, ahol minden kategóriában lehetne indulni. Évvégén a legmenőbb tanár és diák választás lehetne, szerintem jó zárása lenne a 2017/18-as tanévnek. Most biztosan sokakban felmerül a kérdés, hogy miért is jelentkeztem a választásra. A kérdésre van egy nagyon egyszerű magyarázat: szeretném átlátni a többi iskola problémáját és lehetőségem szerint megoldást találni ezekre.

CSURGÓ CSENGE (diákképviselő-jelölt)

Sziasztok! Csurgó Csenge vagyok, az ÉSZC Kós Károly Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának az egyik képviselője. Pázmándon lakom, ami a Velencei-tótól 8km-re található. Az iskolában rendészeti szakon tanulok nagyon fontosnak tartom ezt a szakmát, mert sokaknak segít és segített. Mindenképpen ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni valamelyik ágon Személy szerint nagyon fontosnak tartom az emberközeli munka végzését, az iskola mellett sportolok is. Lassan 10 éve focizok az első pár évem alatt fiúk között fociztam és amikor felkerültem középiskolába akkor kezdtem el női csapatban focizni, ez a sport nagyon megfogott hiszen megtanít a tiszteletre, a becsületességre, az odafigyelésre és nem utolsósorban a csapatmunkára. De a mindennapi életben szeretek a barátokkal, csapattársakkal bulizni vagy csak szórakozni egy jót! A közösség számomra azért fontos, mert a barátságot erősíti iskolán kívül és belül. Az Új ismerősök szerzése, és egyfajta bizalom kiépítés! Azért szeretnék képviselő lenni, hogy szerves része lehessek es színesebbé tehessem a diákok hétköznapjait.

BÁRSONY PÁL (diákképviselő-jelölt)

Sziasztok! Bársony Pál vagyok a Kós Károly Szakképző Iskola egyik képviselő jelöltje. Szeretnék bemutatkozni néhány mondatban. 17 éves vagyok es Budapesten születtem. Százhalombattán lakom amióta élek, de ahogy az előzőnek leírtam Érdre járok iskolába. Ha felnövök, rendőr szeretnék lenni, vagy ezzel kapcsolatban szeretnék tevékenykedni. Azért is választottam ezt a szakmát, mert tetszik, illetve szerintem nagyon fontos is. Sok sportot kipróbáltam már, a legtöbbet sikertelenül de volt köztük kettő ami.nagyon megfogott es sokáig csináltam, az egyik a rugby, a másik a.kondi. Azért is fogtak meg mert teljesen mások mint a többi sport, kicsit szabadabb lehetek es meg kemény férfiaknak is valók. Hobbim igazaból nincs, ahogy a legtöbb gyerek én is szeretek a szamítógép előtt játszani, vagy kimenni.a városba a barátaimmal.

Címkék