Bemutatta a városvezetésnek a DM az irodaházát

Valamivel több mint egy éve épült meg Érden a 6-os út mellett lévő ipari parkban a Drogerie Markt vállalat központi irodája, ahová meghívást kapott az érdi városvezetés, hogy betekinthessen a kulisszák mögé, ahol 102 fő, zömében érdi munkavállaló dolgozik nap, mint nap. A cég 2010 óta üzemeltet raktárat Érden, ebben két műszakban 440 fő dolgozik. T. Mészáros András polgármester a bejáráson azt mondta, hogy elismerésre méltó, hogy a DM közel 600 embernek ad munkát, hiszen a városban négy üzletük is van, ahol szintén sokan dolgoznak.

Hasonló tartalmaink:

A polgármester a bejárást követően azt mondta, hogy az önkormányzat után a DM a második legnagyobb munkáltató a városban, s azt reméli, hogy sok ilyen vállalkozás tud letelepedni a jövőben Érden. – Örömmel vettük azt is, amikor 7 évvel ezelőtt megnyitották a raktárat, s örülünk most is, hogy a cégvezetés felét idehozták Érdre. Jó volt látni, hogy nagyszerűek a körülmények és hogy jó hangulatban zajlik a munka. Nagyon meggyőző számunkra, hogy ez már a hatodik beruházásuk itt Érden, hiszen négy üzlet, a raktár és a központi iroda egyik fele is itt van.

Kanyó Roland kommunikációs igazgató a meghívással kapcsolatban elmondta, hogy szerették volna megmutatni a városvezetésnek, hogy hogyan dolgoznak, s milyen innovatív megoldásokat használtak az építkezés során annak érdekében, hogy minél környezetkímélőbb legyen az épület üzemeltetése. - A vállalat elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód, és szociálisan hátrányos helyzetben élő családok, gyermekek támogatása mellett. Ezen törekvéseit az évek során több társadalmi felelősségvállalás kampány kísérte és kíséri jelenleg is, Érden például támogatjuk a helyi kézilabdát – emelte ki a kommunikációs vezető.

Az egyeztetésen szó esett arról is a DM felvetésére, hogy nagy segítség volna az ott dolgozók számára, ha a Volánbusz Zrt. járatai megállnának a Fiastyúk utcában. Ezzel kapcsolatban Dr. Bács István alpolgármester megígérte, hogy rövid időn belül felveszi a kapcsolatot a busztársasággal, s felkéri, hogy vizsgálják meg annak lehetőségét, hogy kimenjen az ipari parkba a busz.

 

Címkék