A végjátékot nem bírtuk

Bemutatkozott hazai közönség előtt a Delta Röplabda Sportegyesület Érd az NB II-es bajnokságban. Dömötör-Mátrai Beáta játékosai a Szegedtől kaptak ki 3-0-ra a második játéknapon.

Hasonló tartalmaink:

Az első két felvonásban reális esély kínálkozott a hazai sikerre, de a sorsdöntő pillanatokban hibáztak Tombor Boriék. Mindkét játékrészben minimális pontkülönbséggel, 25-23-ra nyertek a Csongrád megyeiek. A harmadik etapban gyorsan hétpontos előnyre tett szert a vendégcsapat, de onnan is sikerült felállnia és egyenlítenie Veress Katáéknak. A játszma megnyerése azonban ezúttal sem jött össze, 25-19-re győztek a szegediek, a mérkőzést pedig 3-0-ra nyerték.

Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: “Sajnos megint magunkat vertük meg. Az első két játszmában is minimális különbséggel kaptunk ki, és ha fejben jobban koncentráltunk volna, akár meg is nyerhettük volna ezeket a szetteket.”

Veress Kata nyitásfogadó ütő: “Nagy élmény volt hazai közönség előtt szerepelni és sajnáljuk, hogy nem sikerült győzni. Egyúttal nagyon köszönjük annak a sok embernek a biztatást, aki eljött ma a csarnokba és szurkolt nekünk.”

NB II, 2. forduló:

Delta RSE Érd – Szegedi RSE 0-3 (-23, -23, -19)

Delta: Tombor B., Végh A., Ambrus N., Kun L., Veress K., Juhász L.. Csere: Fertődi D. (liberó), Gál W., Laub R. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Címkék