Megújult az ófalusi tornaterem

Széles körű összefogással korszerűsítették a volt II. Lajos iskola tornatermét, ami huszonnyolc éve nem volt felújítva. Bár az épületben már nem iskola működik, a tornatermet rendszeresen használják, így sokan örülhetnek annak, hogy mostantól megfelelő körülmények közt sportolhatnak, mozoghatnak.

Hasonló tartalmaink:

A tornaterem felújítását Antunovits Antal Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő koordinálta és kezdeményezte. Mint az ÉrdMost-nak elmondta, a felújítás széles körű összefogással valósulhatott meg: a festő, mázoló munkákat a Kós szakképző iskola festő, mázoló szakos diákjai végezték, tanáruk irányításával.

Nemcsak a falakat varázsolták újjá az elmúlt hónapokban: a régi tornaterem világítását is modernizálták, a parkettet és a bordásfalakat lecsiszolták, újralakkozták. Az épület előtti terület is megújulhatott: járda, esővédő, vízelvezetés épült ki, az ÉKFI jóvoltából.

A felújítást az önkormányzat finanszírozta – tudtuk meg Antunovits Antaltól, aki elmondta azt is: a felújításban részt vevők munkáját a tornaterem ünnepélyes, október 12-ei átadásán szeretnék megköszönni.

 

Címkék