Nemzetközi sikerek az ÉTC-től

Kilenc ország több száz indulójával rendezték meg a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban szeptember 30-án és október elsején az első BIAC akrobatikus torna nemzetközi versenyt.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Torna Club – amely tavaly a legeredményesebb egyesület volt a sportágban hazai viszonylatban – versenyzői közül a serdülőknél a Kabai Bernadett, Monostory Anna, Bikkes Eszter hármassal tizedik helyen zárt.

A hazánkban idén létrejött youth korosztályban – amely a gyermek és serdülő korcsoportok közé ékelődött be – a Kis Vanda, Balogh Dorka, Sárdi Borbála trió a tizennyolc induló közül legjobb magyarként a negyedik helyet szerezte meg, míg a Bernáth Dorina és Lovász Eszter alkotta egység tizenhat induló között második legjobb magyarként lett ugyancsak negyedik.

171009_etc_2

Az Érdi Torna Club október 28-án a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezi meg az akrobatikus tornászok országos bajnokságának pontszerző versenyét a nyolc állomás egyikeként, az ÉTC Kupát, illetve ezt megelőzően, reggel 8.30-tól a kisebbek számára az ÉTC Start Kupát.

(Fotó: erditornaclub.hu)

Címkék