Ősztündérek az iskolában

Hétvégén tartotta hagyományos szüreti mulatságát az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola. A szombat délután programjában népi, társas és ügyességi játékok, táncház és táncbemutató, főző- és sütikészítő verseny, kézműveskedés, tombola és közös vacsora szerepelt, és megválasztották az iskola ősztündérét is.

Hasonló tartalmaink:

Több évtizedes hagyomány már a parkvárosi iskolában a szüreti mulatság, amelyre nemcsak tanárok és diákok, hanem szülők, illetve volt diákok is évről évre eljönnek. Idén is háromszázan vettek részt a programokban bővelkedő családi délutánon.

IMG_20171007_161513

A gyerekeket ügyességi vetélkedők, játékok, kézműves foglalkozások és különféle bemutatók várták. Nem maradhatott el a mustkóstolás és a táncház sem. Sok kisgyerek öltött tündérjelmezt magára, hiszen ezen a délutánon megválasztották az ősztündért és az ősztündérfit is.

IMG_20171007_164844

Idén huszonkét csapat jelentkezett a várva várt főzőversenyre; a huszonharmadik, hatalmas kondérban a tanárok csapata készítette a paprikás krumplit. A finomságokat mindenki megkóstolhatta a jótékony célú,  közös vacsorán, amelynek bevétele az iskola alapítványát gazdagította.

IMG_20171007_155625

A süteményversenyre is nagyon sokan neveztek – az édes finomságok otthon készültek. Hatalmas sikere volt a Teleki iskolát ábrázoló tortának.

_DSC9534.NEF

A hagyományok megőrzését és a közösséghez való tartozás erősítését célzó szüreti mulatság tombolával zárult a Teleki iskolában.

IMG_20171007_162207

 (Fotók: Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola)

Címkék