Színes és ingyenes programok Parkvárosban

Két hétig ingyenes programokkal várja az érdeklődőket az új Parkvárosi Közösségi Ház, amely szerdán nyitotta meg kapuit. A szervezők színes programmal készültek a megnyitóra, az irodalom, a festészet, a zene és a tánc jegyében.

Hasonló tartalmaink:

Október 11-én, a nyitónapon, többféle programmal találkozhatott a közönség az új Parkvárosi Közösségi Házban: elsőként a Poly-Art csoport kiállítását nyitották meg; ezt az IRKA felolvasása követte, majd a Szirmok Pedagógus Női Kar, és a Magtár Hagyományőrző Együttes lépett színpadra.

Október 11-től 21-ig gyermek- és felnőttprogramokkal, koncertekkel, zenés és irodalmi estekkel, rajz- és kézműves foglalkozással várják a kicsiket és a nagyokat a Gépész u. 14. alatt. Mivel a közösségi térben maximum 120-130 fő fér el, és a programok ingyenesek, bevezették az előzetes regisztrációt, ami nem kötelező ugyan, de a ház korlátozott befogadóképessége miatt érdemes élni a lehetőséggel. Regisztrálni a kozossegihaz@szepesmk.hu címen lehet.

Az eddigi programok iránt nagy volt az érdeklődés. Barakonyi-Tóth Viktória intézményvezető elmondta: a jövőben is igyekeznek olyan programokat szervezni, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

– Terveink szerint jövő év elejétől, ha már igazán belaktuk a házat, hasonló kínálattal várjuk majd a parkvárosiakat, mint most, a két hetes nyitóidőszakban. A gyerekfoglalkozások mellett elsősorban a különböző érdeklődési körű közösségeknek kívánunk majd otthont adni a jógától a táncfoglalkozásokon át a sakk-klubig – mondta az intézményvezető.

A Parkvárosi Közösségi Ház programjait megtalálja az intézmény facebook-oldalán, és honlapunkon.

Fotó: Parkvárosi Közösségi Ház facebook-oldala

Címkék