Remekelt a házigazda az ÉTC Kupán

Az Érdi Torna Club tizenkét egysége, azaz összesen 28 sportoló mutatta be gyakorlatát az Érdi Torna Club rendezésében, az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában lezajló ÉTC Kupán.

Hasonló tartalmaink:

Az idei negyedik pontszerző viadalt rendezték a decemberi országos bajnoki döntőbe való kvalifikációhoz a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. A Fradi kupája, az abonyi viadal és a BASE versenye után negyedikként tartották meg az ÉTC Kupát, amelyet követően már csak Gödöllőn lesz verseny a decemberi döntőt megelőzően. Az érdiek tizennégy egysége közül a serdülő kettes korosztályban a Kabai Bernadett, Monostory Anna és Bikkes Eszter alkotta trió, illetve ugyanebben a korosztályban  a Bikkes Virág és Stattner Noémi alkotta kettős, valamint az ifi kettes korosztályban a Szilas Eszterből, Ivanics Rozinából és Renglovics Annából álló hármas is aranyérmet szerzett.

Az érdiek közül vegyespárosban a gyermek korosztályban Schuman Márton és Biksi Boglárka, illetve a youth korcsoportban Kis Vanda, Balogh Dorka és Sárdi Borbála lett második helyezett.

A dobogó legalsó fokára állhatott az újonc trió, Pohly Jována, Mák Virág és Mezei Boglárka, a youth páros Bernáth Dorina, Lovász Eszter, valamint a serdülő kettes korcsoportban a Mákszem Beatrix és Vajna Lilla alkotta kettős is.

Újonc korosztály, lány hármas:
Pohly Jována–Mák Virág–Mezei Boglárka 3.
Gerzanics Villő–Gerzanics Csenge–Sztrunga Jázmin 4.

Vegyes páros:
Balogh Máté–Töpler Natasa 1.

Gyermek korosztály, vegyes páros:
Schuman Márton–Biksi Borbála 2.

Youth korosztály, lány hármas:
Kis Vanda–Balogh Dorka–Sárdi Borbála 2.
lány páros:
Bernáth Dorina–Lovász Eszter 3.

Serdülő II. korosztály, lány hármas:
Kabai Bernadett–Monostory Anna–Bikkes Eszter 1.
lány páros:
Bikkes Virág–Stattner Noémi 1.
Mákszem Beatrix–Vajna Lilla 3.
Molnár Bianka–Droba Tünde 4.

Ifi II. korosztály, Lány hármas:
Szilas Eszter–Ivanics Rozina–Renglovics Anna 1.

Címkék