Győzelem, majd vereség

Hazai pályán 3:1-re legyőzte a Penta Gödöllői RC csapatát, majd a címvédő Békéscsabai RSE vendégeként sima, 3:0-s vereséget szenvedett a Budaörsi DSE NB I-es női röplabdaegyüttese a bajnokság A-csoportjában.

Hasonló tartalmaink:

Előbb a  Penta Gödöllői RC-t látta vendégül a budaörsi Ilyés Gyula Gimnáziumban Bagics Bence csapata, ahol a BDSE az első szettet ugyan öt ponttal elveszítette, de ezt követően a második és harmadik két játszmát viszonylag könnyedén hozta, s került előnyben a Vezsenyi Adrienn vezette budaörsi gárda. A negyedik szettben az „életben maradásért” játszott a vendég Gödöllő, ám a házigazdák kiélezett végjátékban 28:26-ra nyerték a negyedik felvonást.

– Gratulálok a csapatomnak, őrülök, hogy jól játszottunk. Az első és a negyedik szettben voltak hullámvölgyeink, de az utóbbi játszmában sikerült túllendülni rajta, a lányok pedig küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak – olvasható Bagics Bence vezetőedző nyilatkozata a BDSE közösségi oldalán.

A gárda szerdán a bajnoki címvédő Békéscsabai RSE vendégeként lépett pályára, de nem tudta megnehezíteni az esélyes viharsarki alakulat dolgát, miután az első játszmában csak hét, a másodikban tizenegy, a harmadikban tíz pontot szerzett, s Alberto Salomoni vezetőedző lányai sima győzelmet arattak, ezzel csoportjuk élére álltak.

– Mindig öröm egy olyan városban játszani, ahol szeretik a röplabdát. Békéscsaba egy ilyen hely – összegzett a hunvolley.hunak adott értékelésében a Békéscsaba elleni mérkőzést követően Bagics Bence.

Női röplabda NB I, A-csoport
Budaörsi DSE–Penta Gödöllői RC 3:1 (–20, 15, 16, 26)
BDSE: Vezsenyi 14, Radomszki 11, Kilyénfalvi 3, Juraszik, Tóth E. 17, Ostorházi 3. Csere: Szabó D. (liberó), Szabó L. 5, Szabó K. 7, Maurer. Vezetőedző: Bagics Bence.

Linamar-BRSE–Budaörsi DSE 3:0 (7, 11, 10)
BDSE: Szabó L., Tóth E. 7., Ostorházy 1, Vezsenyi 6, Radomszki, Kilyénfalvi. Csere: Szabó D., Maurer (liberó), Antal 1, Zolnai 1, Szoboszlai, Juraszik 2. Vezetőedző: Bagics Bence.

Címkék