Egy pohárnyi gondoskodás

Meleg teával kínálták a járókelőket a városközpontban az Érdi Fidelitas önkéntesei múlt pénteken. Mintegy tizenöt liter teát főztek és osztottak szét az Európa sétányon, a didergő járókelők örömére.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Fidelitas tagjai több akciót is szerveztek a közelmúltban: virágot ültettek, játszótéri eszközöket újítottak fel, lombot sepertek. Legutóbb, múlt pénteken, teát osztottak a járókelőknek a városközpontban. Mint Riebel Zsófia elnök az Érdi Televíziónak elmondta, fontosnak tartják, hogy az idősebbek lássák: a fiatalabb korosztály is szeretne tenni a közösségért.

A teaosztást valószínűleg a hideg beálltával megismétlik majd. Ami biztos, hogy a december 3-ai Adventi forgatagon idén is tartanak jótékonysági süteményvásárt a Fidelitas önkéntesei – ahogy az elmúlt két évben, úgy idén is a kárpátaljai fiatalok megsegítésére fordítják a befolyt összeget. December 1-jén pedig az Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódva tartanak rendezvényt a csapvízfogyasztás előnyeiről és annak környezetvédelmi hatásairól.

 

Címkék