Bazi nagy görög karácsony

A Parkvárosi Közösségi Ház számos programmal várja a környékbelieket decemberben is, amik közül a felnőttek és a gyerekek is biztosan találnak maguknak kedvükre valót.

Hasonló tartalmaink:

Barakonyi-Tóth Viktória, a Parkvárosi Közösségi Ház munkatársa elmondta, hogy ez a kezdeti időszak elsősorban arról szól, hogy felmérjék a közönség igényét a különböző bemutató órákkal – a Meridián tornától a bukfenc babatornán át a kézműveskedésig. Hozzátette, hogy bár igyekeznek minden korosztályra gondolni a programok kialakításakor, elsősorban mégis a gyerekprogramok élveznek előnyt. A helybeliek is lassan kezdenek hozzászokni, hogy egy új közösségi helyiség áll a rendelkezésükre.

Decemberben a bemutató órák mellett jó néhány műsorral várja az ünnepekre készülődő gyerekeket és felnőtteket a közösségi ház.

December 8-án 16:00-tól kézműveskedéssel, 17:00-től az Iszkiri zenekar koncertjével és a Görög Nemzetiségi Önkormányzat jóvoltából sütivel és üdítővel várhatják a kicsik a Mikulást, aki 18:00-kor érkezik meg tele zsákkal. (A részvétel regisztrációhoz kötött!)

December 16-án görög karácsony lesz a házban, 18:00-tól görög táncházzal várják a Görög Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében nemcsak a görögöket, hanem minden érdeklődőt.

December 20-án 19:00-től pedig a felnőtteket akarják szórakoztatni a Catsby együttes koncertjével, forralt borral és helyi kézműves, köleses csapolt sörrel.

További információk a Parkvárosi Közösségi Ház Facebook oldalán.

Címkék