Három kulcsember hosszabbított a kéziseknél!

Az ÉRD női kézilabda csapatának három kulcsembere is meghosszabbította szerződését, ennek értelmében a jelenleg a norvégiai Möbelringen-Kupán a magyar válogatottal szereplő Janurik Kinga és Kisfaludy Anett, valamint a szerb jobbszélső, Katarina Krpezs-Slezák is marad Szabó Edina együttesében.

Hasonló tartalmaink:

Janurik Kinga és Kisfaludy Anett az ÉRD első NB I-es szezonja óta erősíti a csapatot, míg Katarina Krpezs-Slezák 2014 nyarán csatlakozott a kerethez, s nem is oly rég a klub legeredményesebb játékosa lett, miután a Kecskemét elleni bajnokin megelőzte az eddigi legtöbb gólt jegyző Kovács Annát. Akkor 117 meccsen 752 gólja volt, ez a szám az azóta eltelt hat mérkőzésen ötven góllal gyarapodott, tehát 802 gólnál jár érdi színekben.

Janurik és Kisfaludy részese volt mind az öt bajnoki bronzéremnek a csapattal, a Magyar Kupában elért ezüst- és bronzéremnek is, továbbá Janurikot választotta meg a 2016-os év legjobb kapusának a Magyar Kézilabda Szövetség. A szerb jobbszélső három bronzérme mellett a kupasikerekben is részt vállalt, s a 2015/2016-os idény gólkirálynője lett.

1511512603306

– Három kitűnő játékosunk az eddig elért sikereinkből felkészültségükkel, tökéletes munkavégzésükkel, remek játékukkal, és példamutató emberi hozzáállásukkal tevékenyen kivették részüket – jegyzi meg a klub honlapja.

Címkék