Kitűnő eredmények az ÉTC-től!

Az Érdi Torna Club Akrobatikus Torna szakosztálya tizenkét egységgel vett részt a sportág 2017-es országos döntőjében, melyet Abonyban rendeztek.

Hasonló tartalmaink:

Az eredetileg Budapestre tervezett döntőt az országos bajnokság egyik pontszerző viadalának helyszínén, Abonyban tartották. A döntőre a korábbi versenyeken elért eredmények alapján kvalifikálták magukat az akrobatikus tornászok.

Az Érdi Torna Clubból ezúttal hat egység állhatott dobogóra. Az újoncok között vegyes párosban a Balogh Máté és Töpler Natasa alkotta kettős aranyérmes lett, továbbá a serdülő hármasok között a Kabai Bernadett–Monostory Anna–Bikkes Eszter trió is első helyen végzett.

A Kis Vanda–Balogh Dorka–Sárdi Borbála youth korosztályú hármas ezüstérmet szerzett.

A serdülő párosok kategóriában Mákszem Beatrix és Vajna Lilla a dobogó legalsó fokára állhatott, ahogy a gyermek hármasoknál Gerzanics Villő, Gerzanics Csenge és Sztrunga Jázmin is, valamint a Schuman Márton–Biksi Borbála gyermek páros is harmadikként zárt.

A többi érdi egység közül öt kettes és hármas is egy hellyel maradt le a dobogóról, míg egy alakulat ötödik helyen végzett.

Címkék