Két arany és három ezüst

Két első, illetve három második helyet hagytak itthon az ÉRD Arénában rendezett magyar bajnokságon a Masters SE akrobatikus rock and roll versenyzői.

Hasonló tartalmaink:

A viadalon a Tornádó és a Masters táncosaiból alkotott Wait for it felnőtt nemzeti kisformáció első helyen végzett, emellett a ranglistát is megnyerték és a Köztársaság Kupát is hazavihették.

Ugyancsak a Tornádó és a Masters sportolóiból álló Militans felnőtt nagyformáció is ranglista győztes és első helyezett lett. Emellett a Jolly Joker junior kisformáció, az Xpress junior nagyformáció és a Sol Invictus felnőtt nagyformáció ezüstérmes lett, s utóbbi a ranglistán elsőként végzett.

A dobogósok mellett a Royal Flush felnőtt nemzetközi nagyformációt ötödik, a Rakéták kisformációja hatodik, a Barthos Bence és Szalma Borka alkotta serdülő páros pedig tizenegyedik helyen végzett.

– Abszolút elégedett vagyok a teljesítményünkkel, hiszen egy nagyon nehéz verseny volt, tele kihívásokkal. Nem tudhattuk, mire számíthatunk a versenyen, mert az ellenfelek nagyon erősek voltak. Azt tudtuk, hogy a dobogó közelében leszünk mindenhol, de a verseny meglepetés volt az este végére – mondta Sárfy Krisztina, a Masters edzője.

 

Címkék