Kedvezményt kapnak a nagycsaládosok az Érd Arénában

Mától kedvezménnyel válthatnak jegyet a nagycsaládosok az Érd Arénába, annak az együttműködési megállapodásnak köszönhetően, amit Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) elnöke kötött Zólyomi Ádámmal, az Érd Aréna igazgatójával. A kedvezménnyel a NOE nagycsaládos kártya felmutatói élhetnek, lakóhelyüktől függetlenül.

Hasonló tartalmaink:

IMG_3968 (1)Az Érd Arénában is kiragasztották a „nagycsaládos kártya elfogadó hely” feliratú matricát, mellyel lassan 2000-re fog bővülni az elfogadóhelyek száma az országban. A megállapodás keretében a NOE nagycsaládos kártyájának felmutatói uszodabelépő vásárlásakor 30 százalék kedvezményben részesülnek függetlenül attól, hogy a család melyik tagja, vagy tagjai veszik igénybe a szolgáltatást. – Ez azt jelenti, hogyha például a családfő egyedül jön úszni, ugyanúgy megkapja az engedményt, mint amikor mindnyájan igénybe veszik a szolgáltatásainkat – magyarázta az ÉrdMost.hu-nak Zólyomi Ádám, igazgató.

Zólyomi Ádám elmondta azt is, hogy az Érd Aréna  kedvezményét nemcsak az érdi nagycsaládosok, hanem minden, kártyával rendelkező NOE tag igénybe veheti, de minden bizonnyal az érdiek élnek majd leggyakrabban a lehetőséggel.

Címkék