Nem tudta megszorongatni ellenfelét a Delta

Sima, 3:0-s vereséget szenvedett a női röplabda NB II 13. fordulójában a Delta RSE Érd.

Hasonló tartalmaink:

A Kalocsa SE vendégeként játszottak Dömötör-Mátrai Beáta lányai a másodosztályban, amelytől korábban, hazai pályán három szettben kaptak ki.

Idegenben sem tudtak szoros meccset vívni az érdiek, miután az első játszmát 25:12-re, a másodikat 25:8-ra nyerték a házigazdák, majd a harmadik szett ugyan szorosabbra sikeredett, de 25:18-ra elvesztette a felvonást a Delta, amely így 3:0-ra kapott ki.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 13. forduló
Kalocsa SE–Delta RSE Érd 3:0 (12, 8, 18)

A régiós bajnokságban és a szuperminiknél viszont remekelt az érdi csapat, az érdi Bolyai János Általános Iskolában rendezett lány szupermini és fiú mini korosztályú tornán a lányoknál az „A” jelű érdi csapat aranyérmes lett, míg a „B”-jelű negyedik, a „C”-csapat pedig hatodik lett.

Az NB II-es mérkőzés előtt a Deltának még a régiós bajnokságban is jelenése volt, az U15-ösönél az érdiek a házigazda Budakeszi és Dunakeszi „A” ellen is 3:0-ra győzött, ebben a korosztályban a Delta négy játékosa is részt vesz a válogatott kerettagos egyhetes edzőtáborában, így Gárdonyban Jakab Boglárkának, Flach Dórának, Tátrai Zsanettnek és Tóth Lucának is jelenése van.

Címkék