Itt a szelektív járatok 2018-as ütemterve

Az Érd és Térsége Hulladékkezelő Nonprofit Kft. elkészítette a 2018. évi szelektív járatok ütemtervét. Az időpontokat, utcaneveket tartalmazó részletes táblázatot itt olvashatja.

Hasonló tartalmaink:

A szelektív kukák ürítése eltér a régi kukák heti gyakoriságú ürítésétől: előbbieket havi egy alkalommal ürítik a jövő esztendőben is. A szolgáltató kéri, hogy a szelektív járat napján mindkét szelektív kukát (amennyiben van benne elszállítani való tartalom) rakják ki az ingatlan elé. Azokat egymástól független járat külön-külön üríti, ezért előfordulhat, hogy nem egyszerre érnek oda az autók az adott ingatlanhoz.

Javasolják, hogy a belekerülő papírt vagy műanyagot tömörítsék a lakók, hogy több férjen a gyűjtőedényekbe.  A kiürült műanyag palackokat a kupak lecsavarása után laposra lehet taposni és így sokkal több elfér belőle ugyanazon a helyen.

Ha a kuka mégis megtelik, bárhol beszerezhető átlátszó műanyag zsákban helyezhetik ki a lakók a maradékot a szelektív kukák mellé. A külön gyűjtött papír és műanyag hulladékot korlátlan mennyiségben elszállítja a szolgáltató.

A 2018-as járatterv itt olvasható:

Érd szelektív járat 2018

 

Címkék