Kiskarácsony a kutyamenhelyen

Szombaton, december 23-án 13-15 óra között karácsonyoznak a kutyusok a Sirius Állatmenhely telephelyén, ahova mindenkit sok szeretettel várnak, aki szimpatizál az alapítvány tevékenységével, vagy aki el akar látogatni hozzájuk.

Hasonló tartalmaink:

A menhelyen egy tuját fognak feldíszíteni önkéntesek segítségével, de sok szeretettel, emellett forró teával és süteménnyel várnak minden érdeklődőt is az alapítvány munkatársai.

Hálásan fogadják azt is, ha valaki ajándékot visz az ott lakó állatoknak. Mint azt Böjtös Andrea, az alapítvány elnöke az Érd FM-nek elmondta, elsősorban a rizs, a száraz tészta és esetleg olyan egészségügyi szerek, mint a bolhairtó vagy a féreghajtó az, ami mindig fogyó eszköz, és éppen ezért állandóan szükség van rá. De a kutyusok örülnek akár jutalomfalatoknak, rágcsálnivalóknak is, amelyeket karácsonyfa díszként a tujára is feltehetnek majd a látogatók – legalábbis arra az időre, míg le nem legelik onnan a kutyusok.

Az akció elsődleges üzenete a karácsony mellett az összefogás, azaz, ahogy arra Böjtös Andrea felhívta a figyelmet az, hogy az elhagyott állatok mindannyiunk felelőssége.

Az Érd FM-en készült interjú Böjtös Andreával itt meghallgatható:

Címkék