Remek színvonalú torna az U15-ösöknek a Batthyányban!

Négy csapattal rendeztek felkészülési teremlabdarúgó tornát az U15-ös korosztály számára, melyen az Érdi VSE mellett az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola csapata, a Tárnok Bolha és a Törökbálinti LASE együttese vettek részt.

Hasonló tartalmaink:

A Batthyány tornacsarnokában hat, kétszer tizenkét perces mérkőzést rendeztek. A viadal első mérkőzésén az Érdi VSE a Tárnok ellen lépett pályára. Ezen a találkozón a korábbi érdi edző, Kovács László csapata hamar megszerezte a vezetést Papp Gábor legénységével szemben, ám Fügedi Ákos gyorsan egyenlített. Ezt követően Kertész Bence góljával már vezettek is az érdiek, de az előny az érdieknek sem tartott sokáig. Sőt, a fordulás után a vezetést is megszerezte a Bolha, de a győzelmet nem tudta, hiszen Kertész Bence egyenlíteni tudott (3–3).

A második mérkőzésen a Németh József vezette Batthyány a Törökbálinti LASE-val játszott. Itt ugyan a vezető törökbálinti gólra és a másodikra még volt válasza a házigazda iskola csapatának (melyben egyébként több Érdi VSE-s játékos is játszott, igaz Nikolics Dominik sérülés miatt nem lépett pályára, így az egyetlen focista, Nikolics Balázs mellett két tollaslabdázó, Kis-Kasza Miklós és Nika Roland játszott), ám 2–2 után Horváth Milán vezetésével 9–2-re lépett meg a TLASE, amely végül hat góllal nyert.

IMG_4327 (2)A harmadik mérkőzésen az Érdi VSE is beleszaladt a késbe a Törökbálint ellen, miután a második meccsén is hat gólt szerző Horváth Milánnal nem tudták tartani a lépést az érdiek, így 10–1-es vereséget szenvedtek.

A negyedik meccsen eldőlt, hogy a további két találkozó már csak helyosztó lesz, hiszen a Batthyány 4–0-s vereséget szenvedett a Tárnoktól, így a Tárnok–Törökbálint meccs finálévá, a Batthyány–Érdi VSE pedig bronzmeccsé avanzsált.

A Tárnok némi meglepetésre (a TLASE eddigi szereplését látva) két góllal meglépett, de a szünet előtt szépített, sőt, a fordulás után egyenlített is a TLASE, de a győzelmet nem tudta megszerezni, a Tárnok pedig megszerezte harmadik gólját, s megnyerte a tornát (3–2).

A záró találkozón a két érdi együttes csapott össze, s az Batthyány nem kis meglepetésre két góllal vezetett is. A szünetben is még Németh Józseféknél volt az előny (2–1).

A fordulást követően Csonka Márk sorozatban négyszer vette be Nika Roland kapuját, ezzel 5–2-re fordított Papp Gábor csapata, majd Ujhelyi Norbert még két alkalommal, valamint Fullmann Levente és Kertész Bence egyszer-egyszer vette be a házigazda kapuját, így az Érdi VSE 9–2-es győzelmével bronzérmesként zárt, míg a Batthyány negyedikként végzett.

A díjakat Novák Ferenc, az Érdi VSE elnöke és Rozgonyi János, az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola igazgatója adták át. A torna gólkirálya a törökbálinti Horváth Milán lett tizenkét találattal, a legjobb kapusnak az Érdi VSE-ből Kádár Bencét választották, míg a legjobb mezőnyjátékos az aranyérmes Tárnokból került ki, melyet Száraz Gyula kapott meg.

Eredmények:
Érdi VSE–Bolha TFSE 3–3 (2–2)
Batthyány–Törökbálinti LASE 3–9 (2–2)
Érdi VSE–Törökbálinti LASE 1–10 (1–4)
Batthyány–Bolha TFSE 0–4 (0–2)
Törökbálinti LASE–Bolha TFSE 2–3 (1–2)
Batthyány–Érdi VSE 2–9 (2–1)

A torna végeredménye: 1. Bolha TFSE 7 pont, 2. Törökbálinti LASE 6 pont, 3. Érdi VSE 4 pont, 4. Batthyány 0 pont

Címkék