Kapusok napja

Az ÉRD női kézilabda csapata először rendezte meg a Kapusok napja programot Gridnyeva Szvetlana vezetésével, ahol huszonhárom kis kapuspalánta vett részt.

Hasonló tartalmaink:

Az ÉRD szervezésében első alkalommal került sor a Kapusok napja eseményre. Az edzéseken 23, 2001 és 2009 között született kapus vett részt egész napos képzésen Gridnyeva Szvetlánával.

A napot egy kétórás edzéssel kezdték, ahol változatos feladatokkal fejleszthették képességeiket a fiatal hálóőrök. Az edzés után közös ebéddel töltötték fel energiaraktáraikat a gyerekek. Majd videózással folytatódott a program, a kis hálóőrök az NB I-es felnőtt csapat kapusainak védéseit elemezték Gridnyeva Szvetlanával. Az esemény délutáni edzéssel folytatódott, végül a nap zárásaként az ÉRD Aréna uszodájában vezették le a tréning fáradalmait.

Az uszodában más közegben, egy játékos vízilabda mérkőzés keretében is kipróbálhatták magukat a kapusok. A nap végén minden kis kapuspalánta feltöltődve mesélte, hogy nagyon jól érezte magát, sokat tanultak az első Kapusok napján.

Címkék