Újévi babák Érden – frissítve

Nagy volt a „verseny” a 2018. év Első Érdi Babája címért, hiszen az új év első két napjában több érdi baba is világra jött. Köztük Major Laura, aki elsején este sírt fel először, és Jenei Patrik, aki január 2-án született.

Hasonló tartalmaink:

Major Laura 58 centiméterrel és 3500 grammal született 2018. január 1-jén 18:42-kor a Szent Imre Kórházban, szülei, Major-Garancsi Andrea és Major Gábor legnagyobb örömére és boldogságára.

Laura a várandósság 41. hetében született, természetes úton. Az édesanya és kislánya is jól vannak, csütörtökön már elhagyhatták a kórházat is. Az Érd-Ófaluban lakó házaspárnak Laura az első gyermeke. Az édesanya a takarékszövetkezetben dolgozik,de az elkövetkező évekre jobb elfoglaltságot talált magának: otthon neveli a kis Laurát.

Laura neve amúgy mi mást is jelenthetne, mint hogy „babérkoszorú, győzelem, dicsőség”?

Major Laura

Laura

 

Január 2-án 11 óra 52 perckor a budapesti Honvédkórházban született Jenei Patrik. A kicsi a terhesség 39. hetén született császármetszéssel, 3450 grammal és 54 centiméteres hosszúsággal. Bátyja, Balázs nagyon várta az érkezését. Az édesanyja, Eszter gyógyszertári asszisztens, de egy ideje főállású édesanya, hiszen a nagyobbik testvérrel már egy ideje gyesen van. 

26539957_1178556042276363_566858259_o

Patrik

 

Az édesanya elmondása szerint a várandósság  eseménymentesen zajlott, minden rendben volt. Az orvosok tanácsára döntöttek a császármetszés mellett, mivel a nagyobbik fiú, Balázs is művi úton született, továbbá az édesanya szemészorvosa is biztonságosabbnak tartotta a műtétet.

Patrik érkezését január 4-re prognosztizálták, ám január 1- jén este  Eszternél már jóslófájások jelentkeztek, amelyek éjjel átváltottak 10 perces fájásokká, így az édesanya reggel bement a kórházba, majd 11:52- kor emelték ki Patrikot az orvosok.

Eszter egyedülálló anyaként fogja nevelni gyermekeit, akik bearanyozzák napjait, és milliónyi boldogságot és örömet hoznak az életébe.

Az Érd Médiacentrum minden munkatársa jó egészséget és sok boldogságot kíván az új évi babáknak és családjuknak!

 

Címkék