Bronzérmes a házigazda Érd Moose

December 29-én került sor Diósdon a 2017-es esztendő utolsó magyarországi baseball eseményére, a Baseball Klub Szuperkupa második állomásaként rendezett U12-es teremtornára.

Hasonló tartalmaink:

A négycsapatos viadal nyitómeccsén az Érd Moose 9-4-re kikapott az Óbuda Legionnairestől, majd a Budapest Reds könnyedén, 36-4-re múlta felül a Hatvan Hunterst.

A második fordulóban már meg is lett a döntő két résztvevője, hiszen a Reds a Moose elleni 12-4-es sikerével, a Legionnaires pedig a Hunters elleni 15-6-os sikerével biztosította be döntős szereplését.
A harmadik körben azért felkészülhettek egymásra a felek, a házigazda Moose előbb 16-9-re verte hatvani ellenfelét, míg az óbudaiak 12-9-re kikaptak a „vörösöktől”.

A tényleges helyosztón az érdiek még nagyobb arányban, 17-6-ra győztek, míg a fináléban egy rendkívül kiélezett találkozón a Reds 11-10-es sikerével előzte meg a Legionnairest.

A Szuperkupa február 25-én, Ikrényben folytatódik. A torna fontosságát jelzi, hogy 2018-ban Budapesten tartják az U12-es korosztály Európa-bajnokságát.

A torna végeredménye: 1. Budapest Reds, 2. Óbuda Legionnaires, 3. Érd Moose, 4. Hatvan Hunters

(Fotó: baseball.hu)

Címkék