Aradszkit javasolja az Érdi Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltnek

A nemzeti konzultáció végleges feldolgozási adatai alapján a résztvevők elsöprő többsége nemet mondott a Soros-tervre – mondta a NFM energiaügyekért felelős államtitkára, Érd és a térség országgyűlési képviselője januári évindító sajtótájékoztatóján.

Hasonló tartalmaink:

Aradszki András újságírói kérdésre elmondta, hogy az 1. számú választókerület FIDESZ-MPSZ tagsága őt javasolta országgyűlési képviselő-jelöltnek a 2018. évi tavaszi országgyűlési választásokra. A helyi csoportoknál már megtörtént ez a jelölt-jelölés, és mindenütt – ellenjelölt és ellenszavazat nélkül – Aradszki Andrást ajánlották a fideszesek. Most a választókerület tagságából 106-an voltak jelen, ebből 104-en adtak le érvényes szavazatot, amiből 103 igen és 1 nem szavazat mellett ajánlották országgyűlési képviselő-jelöltnek a Fidesz számára Aradszki Andrást.

Aradszki András ezután arról beszélt, hogy a a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció volt a legsikeresebb Magyarország történetében. – Több mint 2,3 millió választó vett részt benne, az eredmények ismerete alapján csaknem minden válaszoló nemet mondott arra, hogy a Soros-terv részeként évente egymillió bevándorlót telepítsenek Európába, továbbá Magyarországon lebontsák a határvédelmi kerítést, a kontinensre érkezőket, illetve a már itt tartózkodókat pedig valamilyen állandó betelepítési kvóta alapján szétosszák a tagállamok között – fejtette ki az államtitkár.

- A magyarok tehát nem akarnak bevándorlást, és nem akarnak bevándorlóországgá válni. A nemzeti konzultáción résztvevők nemet mondtak arra is, hogy Magyarország nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon, megváltozzon, továbbá nem fogadják el azt sem, hogy büntetést kelljen fizetnie azoknak az országoknak, amelyek elutasítják a Soros-tervet.

Kiemelte, a kormány tisztában van azzal, hogy Soros Györgyöt nem érdekli a magyar emberek álláspontja. Aradszki András azt mondta, a magyar kormány azért fog küzdeni, hogy Európában és Magyarországon is a magyar emberek álláspontja érvényesüljön, azaz semmilyen formában ne valósulhasson meg a Soros-terv.

Üdvözölte Aradszki András, hogy Magyarországra vezetett Mateusz Morawiecki új lengyel kormányfő első hivatalos külföldi útja, ami világos jelzése annak, hogy a két ország közötti kapcsolatok soha nem voltak olyan jók, mint az utóbbi években. Az energiaügyi államtitkár szerint jelentős, hogy az új lengyel államfő számára nagyon fontos a visegrádi négyek együttműködése és hogy a lengyelek hisznek az európai értékekben, valamint teljes egészében egyetértenek a magyar állásponttal a migránsválsággal kapcsolatban.

 

 

 

Címkék