Éjfélkor kezdődik a maratoni torna

Január 5-én, hatodikára fordulóra elkezdődik, és egészen hetedikén reggel 9 óra 38 percig jár a labda a háló felett a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában tartott 2018 perc röplabdázás, A Röplabdázás Ünnepe című rendezvényen.

Hasonló tartalmaink:

A szervezők tájékoztatása szerint 23.45-kor T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármester megnyitja a rendezvényt, majd pontban éjfélkor kezdődik a játék, amelyen húsz vegyesröplabdacsapat méri össze tudását. A meccseket két pályán rendezik, majd az utolsó játszma – az eredménytől függetlenül – vasárnap délelőtt ér véget.

Ezt követően a játéktér kisebb átalakításával a torna győztes csapata megvív a Magyar Szenior Vegyesválogatottal egy kétszettes meccsen.

Az eredményhirdetés 10.30-kor kezdődik, a győztesnek a díjat dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, a dobogósoknak pedig olimpiai bajnokok, azaz a rendezvényen résztvevő Fábián László és Martinek János adják át a díjakat.

Fábián László és Martinek János az 1988-as szöuli olimpián a magyar öttusa csapat tagjaiként lettek aranyérmesek, míg Martinek akkor nemcsak csapatban, hanem egyéniben is győzött.

Címkék