Rekordlétszám várható a VI. Target Kupán

A legfrissebb adatok szerint több mint 1300 résztvevővel rendezik meg január 6-án, szombat délelőttől az ÉRD Arénában a VI. Target Kupa amatőr dartsversenyt. Idén több érdi, tárnoki, sóskúti, budaörsi és százhalombattai dartsos is versenybe száll.A versenyre a nézőknek díjtalan a belépés.

Hasonló tartalmaink:

A viadal honlapja szerint a hatodszor megtartott versenyre már 1258 nevezés érkezett a férfiak kategóriájára, míg a nőkére 73, ám a férfiaknál női nevezések is vannak. Az ÉRD Arénában elsőként rendezett versenyen így összesen 1331-en indulnak. Az online nevezés lezárult, már csak a helyszínen lehet regisztrálni.

A VI. Target Kupa amatőr versenyt hagyományosan a profiknak rendezett világbajnokság után tartják Magyarországon. A viadal hazai szinten kiemelkedő létszámú, hiszen az elmúlt években rendre ezer fölötti résztvevővel tartották meg a versenyt. Idén több érdi, tárnoki, sóskúti, budaörsi és százhalombattai dartsos is versenybe száll.

A tornán egyúttal megtartják a Szuperbajnoki döntőt is, ahol a Steel Egyéni Nemzeti Bajnok – melynek versenyét Érden tartották nyáron –, az elmúlt napokban profi pályafutását első magyarként elkezdő Székely „Penge” Pál csap össze a Magyar Darts Liga döntőjének győztesével, Rucska Józseffel.

A versenyre a nézőknek díjtalan a belépés.

(Fotó: erdarena.hu/Dénes Balázs)

Címkék